Interieuradvies

met welk advies kan ik jou helpen

Ieder interieur is uniek. Het is de basis voor jouw woon- of werkplezier. En daarom is het zo belangrijk dat het in balans is. Hoe kan ik jou helpen om balans in jouw interieur te brengen.

Bekijk hier de verschillende soorten interieuradvies van JOKALIVING.

Iedere interieurvraag is natuurlijk anders. Heb jij een andere interieurvraag dan hier genoemd? Neem vrijblijvend contact met mij op om te zien wat ik voor je kan betekenen.

(ONLINE) ONTWERPADVIES

(ONLINE) ONTWERPADVIES

Ieder interieur is uniek. Net als de bewoners en gebruikers. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Als adviseur vertaal ik dit vervolgens naar een persoonlijk ontwerpadvies.

 

Een ontwerpadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Sfeerbord
  • 2D & 3D plattegronden
  • Kleuren- en materialenadvies
  • Meubelplan
  • Advies voor styling & groen
  • Verlichtingsadvies

SFEERADVIES

SFEERADVIES

Wie ben jij? Welke sfeer zou je graag in je interieur willen? Er zijn zo veel mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar jouw wensen. Ik kom bij je thuis voor een adviesgesprek (of online). Als adviseur vertaal ik dit vervolgens in een persoonlijk sfeeradvies. Dit is een mooie basis om jezelf en je interieur opnieuw in balans te brengen.

 

Een sfeeradvies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Persoonlijk sfeerbord
  • Praktische adviezen & tips. Hiermee kun je zelf aan de slag om balans in je huis te creëren. Wil je graag dat ik je hiermee help? Dat kan natuurlijk ook.

STYLINGADVIES

STYLINGADVIES

Hoe kan je jouw interieur optimaal tot zijn recht laten komen? Hoe komt jouw huis weer in balans? Styling is hierbij essentieel. En met kleine aanpassingen kun je vaak al veel veranderen!

Een stylingadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Persoonlijk stylingadvies voor bijvoorbeeld kleuren, planten, accessoires, verlichting, raambekleding, kleine meubelen
  • Adviesverslag waarin alle adviezen & tips verwerkt zijn. Hiermee kun je nu zelf aan de slag om de stylingadviezen in je huis toe te passen. Wil je graag dat ik je hiermee help? Dat kan natuurlijk ook.

VERKOOPADVIES

VERKOOPADVIES

3D IMPRESSIE

Ik maak 3D impressies van je woning. Hiermee kan ik potentiële kopers de mogelijkheden laten zien van jouw woning. Dus eigenlijk verbouw ik je huis digitaal. Ik maak een 3D impressie/artistimpressie waarmee je huis de beste kanten van zichzelf laat zien. Per ruimte breng ik in beeld wat de mogelijkheden zijn. Rust, ruimte en functionaliteit staan daarbij centraal.

 

VERKOOPSTYLING

Tijdens een adviesgesprek bij je thuis (of online), bespreken we alle wensen en mogelijkheden om je huis beter verkoopbaar te maken. Als adviseur geef ik tips & adviezen hoe je je huis het beste kunt presenteren, om het huis uiteindelijk zo goed mogelijk te verkopen. Alle adviezen & tips verwerk ik in een persoonlijk verkoopadvies. Hiermee kun je nu zelf aan de slag. Wil je graag dat ik je hiermee help? Dat kan natuurlijk ook.