Groenadvies

GROENADVIES

Natuurlijk groen in huis brengt de natuur weer een beetje naar binnen. Planten & bloemen zijn de ultieme sfeermaker, maar brengen ook rust & balans in je interieur, zuiveren de lucht & leveren zuurstof. 

Ieder interieur verdient daarom natuurlijk groen in huis. 

EEN GROENADVIES BESTAAT UIT:

INVENTARISATIE, SFEER, GROENPLAN & ADVIES
INVENTARISATIE

Tijdens de inventarisatie bespreken we samen je wensen & de mogelijkheden voor groen in je interieur.

SFEER

Welke sfeer heb je in je interieur? Hoe kan groen jouw interieur nog meer in balans brengen? De sfeer, de bloemen & planten waar jij van houdt, vertaal ik naar een persoonlijk ‘groen’ moodboard.

GROENPLAN

Een groenadvies bestaat uit:

•Persoonlijk ‘groen’ moodboard
• Sfeerimpressies
• Groenplan – welke planten & bloemen komen waar
• Advies voor potten, vazen & accessoires

ADVIES

Alle onderdelen van het groenadvies voeg ik samen in een adviesrapport. Met al deze adviezen & tips kun je nu zelf aan de slag om je groene thuis te creëren. Wil je graag dat ik je hier mee help, dan kan natuurlijk ook.

GROEN FOTO'S

Joka heeft ons geholpen om kleur en sfeer te krijgen in ons nieuwbouwhuis. We wisten niet zo goed wat we wilden en Joka heeft op basis van een aantal wensen een eigentijds ontwerp bedacht, waarbij zij ook de indeling had aangepakt om het geheel ruimer te maken. We kregen een moodboard en een uitgewerkt woonplan met een shoppinglist, precies wat we wilden! Zo heeft Joka de chaos van interieur ideeën in een keer tot een kloppend plaatje gemaakt. Bedankt Joka!

By Louise project 'Lekker Leven'