Online advies

ONLINE ADVIES

 Een interieuradvies kan heel goed online. We communiceren via de mail, de app en telefoon. Ieder interieur is uniek, net als jij. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt.

Alle soorten advies kunnen online gegeven worden. Dus ook een sfeer- & styling of verkoop.

EEN ONLINE INTERIEURADVIES BESTAAT UIT:

ONLINE INVENTARISATIE, SFEER, ONTWERP & ADVIES
ONLINE

Tijdens een digitaal kennismakingsgesprek bespreken we je wensen, dromen en alle mogelijkheden. Als adviseur vertaal ik dit vervolgens naar een persoonlijk advies.

SFEER

Wie ben jij? Welke sfeer zou je graag in je interieur willen? Hoe komen jij & je interieur in balans? De sfeer die je wilt, vertaal ik naar een persoonlijk moodboard.

ONTWERP

Een online ontwerpadvies bestaat uit:

• Persoonlijk sfeerbord
• 2D & 3D plattegronden
• Kleuren- en materialenadvies
• Meubelplan
• Advies voor styling & groen
• Verlichtingsadvies

ADVIES

Alle onderdelen van het ontwerpadvies voeg ik samen in een adviesrapport. Met al deze adviezen & tips kun je nu zelf aan de slag om je nieuwe thuis te creëren.

ONTWERP FOTO'S

Joka heeft ons geholpen om kleur en sfeer te krijgen in ons nieuwbouwhuis. We wisten niet zo goed wat we wilden en Joka heeft op basis van een aantal wensen een eigentijds ontwerp bedacht, waarbij zij ook de indeling had aangepakt om het geheel ruimer te maken. We kregen een moodboard en een uitgewerkt woonplan met een shoppinglist, precies wat we wilden! Zo heeft Joka de chaos van interieur ideeën in een keer tot een kloppend plaatje gemaakt. Bedankt Joka!

By Louise project 'Lekker Leven'