Verkoopadvies

VERKOOPADVIES

Ga jij binnenkort je huis te koop zetten? Hoe ga je je huis presenteren aan de toekomstige bewoners? Voor een huis geldt ook,  je krijgt maar 1x de kans voor een eerste indruk. Dus laat je huis van zijn beste kant zien!

Bekijk de mogelijkheden:

EEN VERKOOPONTWERP BESTAAT UIT:

SFEER, ONTWERP & IMPRESSIE

VERKOOPONTWERP

Om je huis van zijn beste kant te laten zien, maak ik 3D impressies van de woning. Per ruimte breng ik in beeld wat de mogelijkheden zijn. Rust, ruimte en functionaliteit staan daarbij centraal. Hiermee kan ik potentiële kopers de mogelijkheden laten zien van jouw woning. Dus eigenlijk verbouw ik je huis digitaal.

 

SFEER

Wie is de toekomstige bewoner? Welke sfeer trekt de meeste mensen aan? Rust, ruimte & functionaliteit voor het interieur staan hierbij centraal. De sfeer vertaal ik naar een persoonlijk moodboard.

ONTWERP

Ik laat het huis van zijn beste kant zien, door van iedere ruimte een 3D ontwerp te maken. Door alle mogelijkheden in beeld te brengen, kan de toekomstige bewoner zich goed inbeelden wat de potente & charme van het huis is.

IMPRESSIE

Een persoonlijke sfeerbord & de 3D impressies maken een totaal beeld van de potentie van het huis. Ideaal om digitaal te plaatsen op de makelaarswebsite.

VERKOOPSTYLING BESTAAT UIT:

SFEER, STYLING & ADVIES

VERKOOPSTYLING

Tijdens een adviesgesprek bij je thuis, bespreken we alle wensen en mogelijkheden om je huis beter verkoopbaar te maken. Als adviseur geef ik tips & adviezen hoe je je huis het beste kunt presenteren, om het huis uiteindelijk zo goed mogelijk te verkopen.

SFEER

Wie is de toekomstige bewoner? Welke sfeer trekt de meeste mensen aan? Rust, ruimte & functionaliteit voor het interieur staan hierbij centraal. De sfeer vertaal ik naar een persoonlijk moodboard.

STYLING

Ik geef praktische adviezen & tips over kleuren, planten, accessoires, verlichting, raambekleding, (kleine) meubelen. Bovendien kijk ik naar de meeste ideale indeling om het huis zo gunstig mogelijk in beeld te brengen.

ADVIES

Alle adviezen & tips verwerk ik in een persoonlijk verkoopadvies. Hiermee kun je nu zelf aan de slag. Wil je graag dat ik je hiermee help? Dat kan natuurlijk ook.

VERKOOP FOTO'S