Over Joka

JOKA & LIVING

Ieder interieur is uniek. De uitdaging voor mij zit in het zoeken naar de balans. Balans tussen de mogelijkheden, de materialen, de individuen. Die puzzel maakt het iedere keer weer tot een bijzondere uitdaging om iets unieks te ontwerpen.
by JOKA

Mijn naam is JOKA. Ik ben de persoon achter JOKALIVING. Ik ben gecertificeerd interieurontwerper en interieurstylist. Ik vind het heerlijk om leef- en werkruimtes in balans te brengen. Met oude en nieuwe elementen. Persoonlijk en functioneel. Ik werk graag met natuurlijke materialen en kleuren, omdat de natuur mijn basis is en rust geeft. Als interieuradviseur voeg ik graag al deze elementen samen om de juiste balans voor jouw interieur te ontwerpen.

 

Ik ben getrouwd en moeder van twee vrolijke tienerjongens. Ik wandel graag in de natuur en in de bergen en laat me inspireren door Scandinavië en haar design. De schoonheid, gecombineerd met het functionele en pure karakter vind ik erg inspirerend.

WAAROM KIEZEN VOOR JOKALIVING?

BALANS, NATUURLIJK & UNIEK

REFERENTIES

Joka heeft ons geholpen door goed naar onze wensen te luisteren en deze te combineren met haar bijzonder smaakvolle inzichten. Het doel voor ons was om ons ruime huis knus en comfortabel te maken. Een plek waar we maximaal kunnen ontspannen, zowel qua kleur, interieur, akoestiek, licht en styling. We hebben het hele interieurtraject van A tot Z samen doorlopen met een grandioos eindresultaat. Joka is een topper, ik zou haar iedereen aanbevelen.

By Victoria, Ackerswoude

Joka luistert goed naar de personen die ze tegenover zich heeft. Haar 3D impressies lieten ons een hele nieuwe versie van onze woonkamer zien, waarin we ons meteen thuisvoelden.

By Annette, Colors from Africa

Joka heeft ons geholpen om kleur en sfeer te krijgen in ons nieuwbouwhuis. We wisten niet zo goed wat we wilden en Joka heeft op basis van een aantal wensen een eigentijds ontwerp bedacht, waarbij zij ook de indeling had aangepakt om het geheel ruimer te maken. We kregen een moodboard en een uitgewerkt woonplan met een shoppinglist, precies wat we wilden! Zo heeft Joka de chaos van interieur ideeën in een keer tot een kloppend plaatje gemaakt. Bedankt Joka!

By Louise, Lekker Leven