PORTFOLIO

bekijk hier mijn interieuradviezen

ONTWERPADVIES “NATUURLIJK THUIS”

  • NIEUWBOUW VILLA
  • Ackerswoude Pijnacker
  • Juli 2019

INTERIEURWENS

Een warme, gezellige rustige oase creëren waar geleefd wordt en waar plek voor ontspanning is. Een grote eettafel, een extra chillruimte en een plek voor de grote antieke kast. We houden van natuurlijke tinten en stoere elementen.

HET ADVIES

Gekozen is voor een ruime, open indeling met grote meubels.  De houten kast-op-maat met draaiend tv-meubel is een echte eyecatcher. De 3 meter lange eettafel is de centrale plek in de leefkeuken.

Er is gekozen voor een warme groene muur als verbindende factor. Dit is aangevuld met natuurlijke materialen leer, hout, mos, graniet en staal.

Joka heeft ons geholpen door goed naar onze wensen te luisteren en deze te combineren met haar bijzonder smaakvolle inzichten. Het doel voor ons was om ons ruime huis knus en comfortabel te maken. Een plek waar we maximaal kunnen ontspannen, zowel qua kleur, interieur, akoestiek, licht en styling. We hebben het hele interieurtraject van A tot Z samen doorlopen met een grandioos eindresultaat. Joka is een topper, ik zou haar iedereen aanbevelen.

By Victoria, Natuurlijk Thuis